Mám noveho priateľa


S ex máme dcéru (5 rokov). Už cez rok spolu nebývame a nie sme spolu. Dôvodom rozchodu boli večné hádky, agresivita, nevera, šialený psycho.. Boli sme spolu skoro 10 rokov, medzitým rok a pol pauza, pretože si našiel inú.. Prvé 3-4 roky to bolo celkom v pohode, až na tú neveru, že ma podvádzal a klamal, nitra sex nefungoval, potom vždy chvíľu pokoj a znova.. No a potom sa to len stupňovalo. Keď sa narodila malá, skúsili sme to kvôli nej, spolu byť (áno, teraz už viem, že to bola hlúposť…).. A pred 3 rokmi už to bol koniec.. Po tom všetkom, som toho už mala dosť a konečne zobrala odvahu s dcérou odísť preč od neho..

S

Celý ten rok a niečo čo spolu nie sme mi nedá pokoj, stále píše, volá.. Ja si teraz našla priateľa. Od tej doby čo to vie, mi furt vypisuje slohy a je to ešte horšie, ako ma nenávidí, aká som hrozná, že mu ubližujem, že som vždy bola falošná, vyhráža sa a podobne. Zakazuje mi, že terajší priateľ sa nesmie vídať s našou dcérou. A čo ešte nemôžem rozdýchať. Nielenže píše mne, ale má tú drzosť písať a volať aj môjmu priateľovi (našiel si ho na facebooku). Tomu to samozrejme vadí a ja sa nedivím, ale neviem čo mám urobiť preto, aby nás nechal byť.. Ja mám ex všade v bloku, okrem telefónu, aby sme sa mali ako dohovoriť ohľadom dcéry.

S

Na policajtoch už som tiež bola kvôli niečomu čo urobil, ale príde mi, že je to prd platné. Dcéru mám v starostlivosti už od jej roku, čo si práve ex našiel inú priateľku. Ignorovať ho tiež úplne nemôžem, pretože na dcéru má právo ju vidieť. Ale ja už nedávam to, ako sa mi pletie do života a nie je schopný pochopiť, že už sa k nemu nikdy v živote nevrátim a aby ma nechal byť.. Z mojej strany je tam šialená nenávisť za to ako nám ublížil.. Nedokážem ho vystáť.. Neviem čo mám robiť. života, keď máme spoločnú dcéru. Alebo aspoň docieliť to, aby sa ozval len v prípade, že sa bude chcieť dohovoriť ohľadom dcéry, to naozaj neviem.